Sinfonía-Palacio Marqués de San Adrián

Sinfonía

La societat moderna viu un conflicte, tant al seu interior com al seu exterior, batallant entre exigències de pop-marketing contemporani i la inevitabilitat (tecnològica) de conèixer i confrontar una nova persona, un estrany. La nostra obra aprèn a escoltar, ensenya a escoltar i convida a escoltar. Una instal.lació site-specific en un racó específic del món que vol ser performance del món, fent l’home partícip de l’espai i del temps, ja que un fil el connectarà a cada paret, a cada individu, a un estrany.

Sinfonía
Proyecto Sinfonía_Palacio del Marqués de San Adrián_Modalidad General

Giulia Palmerini i Eugenio Bosco

Després de titular-se, han estat treballant a despatxos italians i europeus i és, al 2017,quan es troben a Torino i col.laboren actualment amb Camerana &amp, Partners com a integrants de l’equip de projectes de gran escala i urbanisme. A més del treball, ambdós estan interessats en l’art i el disseny, desenvolupen projectes personals  alhora que participen independentment en concursos d’aquitectura.

El concurs Des-Adarve va oferir una pimera opotunitat  per aplicar sinergies generades pel teball formal en un projecte d’abstacció creativa i investigació d’execució pràctica  en el marc d’una col.laboració amistosa i infomal.